Kalakukon ennakkotulokset

kalakukko2014+logoSuurimman kotimaisen kilpailun, toisena pääsiäispäivänä 21.4.  pidetyn Kalakukko-kilpailun, jonka tänä vuonna järjestivät yhdessä  Kuopion Seitoset OH7AA, ja Pohjois-Karjalan Radiokerho ry OH7AB, järjestäjien periaatteena on aina ollut tulosten luotettavuus ja läpinäkyvyys.

Jokaisen osanottajan oikeus on nähdä, mistä yhteyksistä hän on menettänyt pisteitä ja miksi, sekä se että tulos on kertoimia myöten laskettu oikein.
Jokaisella osanottajalla on oleva oikeus nähdä myös kanssakilpailijoiden tuloksen muodostuminen. Jo viidettä kertaa ovat kaikkien osanottajien lokit kaikkien nähtävissä.

Kalakukko-kilpailun kolmen osan (SSB, CW, RTTY) kaikkien osanottajien tarkastusraportit (lokit) ovat nyt nähtävissä täällä:

SSB:   ennakkotulokset , tarkastusraportit
CW: ennakkotulokset, tarkastusraportit 
RTTY: ennakkotulokset, tarkastusraportit

Lokien ollessa nyt kaikkien nähtävillä alkaa seitsemän päivän huomautus- eli reklamaatioaika. Jos löydät omassa tai jonkun toisen lokissa laskuvirheen tai
vastaavan, voit tehdä siitä huomautuksen osoitteeseen
kalakukko@oh7ab.fi
Huomautusaikaa on la 10.5.2014 saakka ko. päivä mukaan lukien.

Tarkasta myös oma luokkasi! Olemme saaneeet jo muutaman huomautuksen
väärästä luokasta. Korjaamme ne lopullisiin tuloksiin, jotka vahvistamme10.5. jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja kilpailusta, tuloksista taivast., voit laittaa sähköpostia kalakukko@oh7ab.fi

Kiitos jälleen kerran osallistumisesta Kalakukko-kilpailuun 2014! Muista, että seuraava kotimainen kilpailu, K.S.Sainion muistokilpailu, on jo su 18.5.2014.
Nähdään siellä!

Kuopion Seitoset, OH7AA,  ja Pohjois-Karjalan Radiokerho  ry, OH7AB
puolesta, Jari, OH2BU