Uusi keskustelufoorumi

Kerhon keskustelufoorumin ohjelmisto on vaihdettu tiistaina 21.5. uuteen, tervetuloa tutustumaan! Käyttö on hieman erilaista kuin vanhassa, mutta ulkoasu on raikkaampi ja nykyaikaisempi sekä käytettävyys paranee esimerkiksi mobiililaitteilla selatessa.

Viestit ja käyttäjätunnukset on siirretty vanhalta palstalta uuteen, mutta salasanoja ei ole siirretty. Nyt on siis hyvä aika (ja pakollinen) vaihtaa salasanasi uuteen! Ensimmäistä kertaa kirjautuessa uudelle foorumille vanhalla tunnuksella, voit klikata linkkiä ”Unohdin salasanani” ja saat aktivointiviestin sähköpostiisi. Jos käyttäjätunnuksesi sähköposti ei ole toiminnassa, tai kohtaat muita ongelmia, voit lähestyä keskustelupalstan ylläpitoa osoitteessa forum@oh7ab.fi

Huomaathan, että keskusteluissa ja kommenteissa julkaistavat mielipiteet ovat kirjoittajien mielipiteitä. Pohjois-Karjalan Radiokerho ry ei moderoi viestejä, vaan viestit julkaistaan sellaisenaan.

t. Ylläpito