Vuosikokous

Pohjois-Karjalan Radiokerho ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 3. maaliskuuta 2021 alkaen klo
18.00 etäyhteyksien kautta, JITSI ohjelmalla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. uuden puheenjohtajan valinta, hallituksen jäsenten valinta sekä budjetti ja toimintasuunnitelma. Esityslista ladattavissa tästä linkistä: Esityslista

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä kokoukseen 2. maaliskuuta 2021 klo 18.00 mennessä:
Ohjeet kokoukseen liittymiseen lähetetään ilmoittautuneille ennen kokousta

Jos Jitsin käyttö on uutta, kannattaa ottaa osaa samalla Jitsi ohjelmalla kerhoiltoihin ennen kokousta: Hae netistä Jitsi Meet sivu ja kirjoita ruutuun huoneen tunnus: annabella2020 Osallistuaksesi keskusteluun tarvitset headsetin koneeseesi. Ja osallistua voi samalla tavoin myös älykännykällä.

Tervetuloa!
Hallitus