Muutoksia kerhon kotisivuihin

Kerhon sivut kokivat hieman rakenteellisia muutostöitä viikonlopun (11-13.3.2011) aikana.
Sivusto siirrettiin nimittäin sisällönhallinnan (WordPress) alle helpomman päivitettävyyden ja ylläpidettävyyden kannalta. Tämä aiheuttaa kerhon sivujen linkkeihin muutoksia, joten pyytäisin ilmoittamaan toimimattomat linkit minulle. Varsinkin ulkopuolisilta sivuilta linkitetyt kohteet eivät välttämättä toimi aluksi. WordPress sisältää kylläkin hyvän etsintätyökalun, jolla puuttuvat sivut varmasti lyötyvät.

Jatkossa sivujen ja artikkeleiden (mm. Ajankohtaista -uutiset) päivitykseen voi osallistua useampi henkilö helppokäyttöisen webbikäyttöliittymän kautta. Jos kiinnostusta löytyy, yhteys allekirjoittaneeseen.

Sisällönhallinta mahdollistaa myös uusien ominaisuuksien helpon lisäämisen. Suunnittelussa onkin tapahtumakalenteri, jos sellainen nähdään tarpeelliseksi. Myöskin blogit ovat mahdollisia.

Kommentteja, niin risuja kuin ruusujakin, saa lähettää tuttuun osoitteeseen:

omakutsu @ sral.fi

– Jussi Karttunen OH7FQQ

PS. Seuraavaksi työn alla on sisältö…