Liiton tunnustuspalkinnot – onnea!

Suomen Radioamatööriliitto ry:n 26.4.2014 pidetyssä kevätkokouksessa myönnettiin liiton tunnustuspalkinnot seuraaville kerhomme jäsenille:

Vuoden titari, Soini Soininen, OH7QK

Palkinto myönnetään aktiiviselle sähköttäjälle tai sähkötysharrastusta edistäneelle.

Soini on usein sekä HF-, että VHF/UHF-alueilla esiintyvä ja kohtelias operaattori. Sähkötyksellä hän ottaa erinomaisesti huomioon vasta-aseman ja sopeuttaa oman sähkötysnopeutensa vasta-aseman tasolle.

Arvo Laron palkinto, Rauno Lavikainen, OH7CQ

Palkinto myönnetään kerhotoiminnassa erityisesti kunnostautuneelle.

Rauno on Pohjois-Karjalan Radiokerhon, OH7AB, pitkäaikainen jäsen. Hän on osallistunut aktiivisesti kaikkiin kerhon tapahtumiin, olipa kyseessä antennitalkoot, teemapäivät, viestiharjoitukset tai nuotioillat. Rauno on kilometrejä säästämättä ollut auttamassa kerhon jäsenten asemien antenni- ja sähköasennustöissä koko laajan maakunnan alueella. Liiton kesäleireille Rauno ampaisee auton täyteen kerholaisia, yhdessä harrastaminen on aina hauskempaa!

Liiton kunniamaininta perinneradio- ja rakentelutoiminnan edistämisestä, Simo Paasonen, OH1BS

Simo on jo pitemmän ajan korjannut ja kunnostanut monien amatöörien laitteita avuliaasti ja hyvällä tuloksella. Hän on innostanut monia ITE-laitteiden rakenteluun mainioilla neuvoilla. Simo on avustanut monia antennien rakentelussa. Simo on varsinaisen elektroniikan lisäksi toteuttanut nostalgialaitteiden mekaniikan vaatimia osia. Erityismaininnan ansaitsee muutama vuosi sitten Simon toteuttama replika-kellosarja.

OH7AB onnittelee palkittuja!

Kokoonnumme yhdessä kerholle juhlistamaan  asiaa kakkukahvien merkeissä, kun saamme 7-piirin palkinnot Manun mukana tänne päin Suomea.

Hallitus, psta Arto OH7BD