Projektirahasto

Tule tukemaan hyvää yleishyödyllistä toimintaa! Radioamatöörit kehittävät ja ylläpitävät radioverkkoja, joita voidaan käyttää häiriötilanteissa viranomaisten apuna ihmishenkien pelastamisessa, onnettomuuksissa tai luonnonkatastrofeissa. Teemme vapaaehtoistyötäyhteyksien varmentamiseksi.

Pohjois-Karjalan Radiokerho ry perusti vuosikokouksessaan 13.3.2016 projektirahaston, jonka varoja käytetään mm. toimintaympäristön kehittämiseen sekä erilaisiin projekteihin kuten varaverkko-toimintaan ja toistinasemien ylläpitoon.

Rahaston varat tiliöidään omalle kirjanpidon tilille. Säännöt löytyvät tästä linkistä.

Lahjoitukset pyydetään osoittamaan tilille Pohjois-Karjalan Osuuspankki FI86 5770 1920 0281 28.
Viestikenttään maininta ”projektirahasto”.

 

Joensuu 31.3.2016

Pohjois-Karjalan Radiokerhon halllitus