Kerhotilan kulkuoikeuksien uusiminen

Kerhotilan kulkuoikeudet nollataan lähiviikkojen aikana ja tästä johtuen kulkuoikeutta tarvitsevien kerhon jäsenten kortit täytyy ohjelmoida uudelleen. Ohjelmoitavassa kortissa pitää olla magneettijuova, sekä kortilla selvä numero jonka avulla se voidaan tarvittessa poistaa rekisteristä. Hyviä kokemuksia on ainakin Plussa ja S-etukorteista.

Korttien ohjelmointi tehdään jatkossa kortin numerosarjalla. Korttia ei siis tarvitse tuoda ohjelmointivaiheessa kerholle, eikä ohjelmointia suoriteta kerhoilloissa. Kortin numerosarjan voi ilmoittaa sähköpostitse kulkuoikeuksista vastaaville henkilöille, jotka laativat tarvittavat listat ja hoitavat ohjelmoinnin. Pitkämatkalaisten kannattaa sopia kortin testaamisesta erikseen. Oven avaus toimii edelleen kortin magneettijuovaa käyttäen.

Toimenpiteen tarkoituksena on saattaa kerhotilan kulkuoikeudet ajantasalle ja pitää kirjaa korteista sekä niiden numeroista. Näin esimerkiksi kadonneet kortit voidaan tarvittaessa poistaa muistista, kun ne ovat selvästi ylhäällä.

Ohjelmointipyynnöt ja muut kysymykset voi laittaa sähköpostitse Reijolle OH7GGX tai Janille OH7EOW omakutsuosoitteeseen.

Lisäksi kerhotilaan on olemassa erinäinen määrä avaimia, joiden tilanne olisi myös syytä tarkistaa. Avainten haltijoita pyydetään laittamaan ilmoitus hallussaan olevasta avaimesta sähköpostilla edellämainituille henkilöille. Ilmoitathan tarkasti mihin kaikkiin oviin sinulla on avain.