Kerhon ovikoneen muisti on nyt nollattu

Kerhon ovikoneen muisti on nyt tyhjennetty. Niille, jotka lähettivät korttinsa numeron 24.5. mennessä, on ohjelmoitu kulkuoikeus uudelleen. Näille henkilöille on myös lähetetty sähköpostitse vahvistus ohjelmoinnista. Mikäli et ole saanut vahvistusta, niin todennäköisesti emme ole saaneet korttisi numeroa. Ota siinä tapauksessa yhteyttä uudelleen.

Huomaattehan, että myöskään vanhat ”Abloy” malliset kortit eivät toimi enää. Niitä ei voida jatkossa myöskään ohjelmoida, koska niissä on näkyvissä vain neljä numeroa (ovikoneelle tarvitaan 8).

Korttien numeroita (esim Plussa tai S-etukortti, mutta ei maksukortteja) voi edelleen lähettää sähköpostilla Reijolle OH7GGX tai Janille OH7EOW. Omakutsuosoitteet toimivat. Korteista laaditaan taas myöhemmin uusi lista, joka syötetään koneen muistiin. Kerhoilloissa kortteja ei ohjelmoida.

Ilmoittamalla kortin numeron viimeistään 7.6. mennessä, saat sen vielä tälle kesälle toimintaan.